List Founders Of Famous Companies Top Companies And Their CEO Founder

by current affair, technology, startup news, business news,


Posted on by Admin


List Founders Of Famous Companies Top Companies And Their CEO Founder

Who are the founders of a company CEO of famous brands bigger founder or CEO coolest CEO most famous CEO in the world List Of All Top Companies And Their CEO founder of Yahoo Flipkart Amazon WhatsApp  founder of Paytm founder of Walmart founder of Microsoft  founder of Microsoft 

List Founders Of Famous Companies Top Companies And Their CEO Founder I Hindi

Companies & Their Founder

1. Who is the founder of Walmart?

Answer - Sam Walton 1962

2. Who is the founder of Paytm?

Answer – Vijay Shekhar Sharma (2010)

3. Who is the founder of Google?

Answer - Larry Page, Surf Brin (1998)

4. Who is the founder of Microsoft?

Answer – Bill Gates, Paul Allen (1975)

5. Who is the founder of WhatsApp?

Answer: Brian Acton, Jain Koum (2009)

6. Who is the founder of Amazon?

Answer - Jeff Bezos 1994

7. Who is the founder of Flipkart?

Answer – Sachin Bansal and Binny Bansal (2007)

8. Who is the founder of Yahoo?

Answer - David filo, Jerry yang (1994)

9. Who is the founder of Apple?

Answer - Steve Jobs (1976)

10. Who is the founder of Wikipedia?

Answer – Jimmy Wales (2001)

11. Who is the founder of Motorola?

Answer - Paul & Joseph Gablin (1928)

12. Who is the founder of Facebook?

Answer: Mark Zuckerberg (2004)

13. Who is the founder of Alibaba?

Answer – Jack Ma (1999)

14. Who is the founder of Nokia?

Answer - Fredrik Idestam, Leo Mechelin

15. Who is the founder of Reliance?

Answer – Dhirubhai Ambani (1997)

16. Who is the founder of Ebay?

Answer - Pierre Omidyar (1995)

17. Who is the founder of Twitter?

Answer - Jack Dors (2006)

18. Who is the founder of Instagram?

Answer: Kevin Systrom, Mike Karijer (2010)

19. Who is the founder of YouTube?

Answer - Jawed KarimStee Chen (2005)

20. Who is the founder of Skype?

Answer - Niklas Zennstrom Janus Friis (2003)

21. Who is the founder of Tesla?

Answer - Elon Musk (2003)

22. Who is the founder of Intel?

Answer: Gordon Moore (1968)

 

23. Who is the founder of Samsung?

Answer - Lee Byungchul (1938)

 

24. Who is the founder of Xiaomi?

Answer - Lie Jun (2010)

 

Who is the most famous CEO in the world?

1. Jensen Huang NVIDIA

 

2. Marc Benioff* Salesforce.com


Enter More Update: